Tóth Andi

Nos az elmúlt hónapokban Andi sokat fogyott és formálódott edzéseiről rendszeresen oszt meg tartalmakat közösségi oldalán. 316k Followers 4 Following 433 Posts - See Instagram photos and videos from ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ tothandiandee.


Kilatszott Toth Andi Mellbimboja A Sztarban Sztar Mai Bemutatojan Kepek Fashion Dresses Andy

Általában a nagyon tehetséges emberekben eleinte nem hisznek talán az irigység miatt sem.

. Tóth Andi mindig is dögös volt de a Dancing with the Stars alatti táncpróbák megtették hatásukat. Az énekesnő és a táncos még a Dancing With The Stars második évadában ismerték meg egymást. Úgy tűnik az énekesnő ezt megelégelte és most megválaszolta ezt a kérdést.

Egy biztos abban az időszakban sokan azok is mögé álltak akik nem. Tóth Andi legutóbb még hirtelen felindulásból vett magának egy zöld bunda kabátot és egy narancssárga nadrágot csak azért mert rossz kedve volt illetve az éjszaka közepén kocsikázott is egyetMost újabb érdekes dolgot csinált amit Instagram-oldalán meg is osztott a követőivel. Ilyenkor szokott jönni a nagy.

Tóth Andi Instagram-posztban tisztázta ki rabolta el a szívét írja a Blikk Rúzs. A fiatalok között már akkor is szikrázott a levegő. Tóth Andi már több interjújában is említette hogy kislánykora óta álmodozik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon. ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ tothandiandee által megosztott bejegyzés. Az énekesnő lenyűgöző tánctudásán kívül tökéletes testével is hétről hétre felhívta magára a figyelmet.

Tóth Andi szexi ruhában köszöntötte fel egykori táncpartnerét Andrei Mangrát születésnapja alkalmából. Tóth Andi számára több mint meghatározó volt az elmúlt két év nagyban köszönhető annak hogy a TV2 legnagyobb műsoraiban szerepelt és nem is akárhogyan akár a Sztárban Sztárt is megnyerhette volna de sok olyan vélemény érkezett hogy független a második helyétől ő volt a legjobb. Érdekes lehet megtapasztalni számukra amikor ezek az emberek hirtelen rajongókká válnak és barátkozni szeretnének.

A képen zöld Mustangjával látható és a Szerelmemmel napozunk leírás kíséri. A legfrissebb hírek ittEgyesek szerint túl sok sminket kent magára mások viszont. Tóth Andi sorra valósítja meg álmait amiket egykor megálmodott magának hiába voltak olyanok akik nem hittek benne.

Tóth Andi az utóbbi ha kitesz egy fotót követőinek azonnal az az első kérdése hogy együtt van-e az éppen látható férfival.


11 3 Ezer Kedveles 326 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Irdmarmeg Koszi Nobikinialso Swimwear Sunglasses Women Bikinis


Andi Toth Andy Mirror Selfie Selfie


Toth Andi 2 Elo Show Fashion Women Leather Dress


Toth Andi Proud Mary 5 Adas Tv2 Hu Fashion Style Andy


Toth Andi Legyek En Audio Short Film Andy Music Videos


Andi Toth Fashion Bodycon Dress Dresses


Toth Andi Tothandi Andee Instagram Foto S En Video S


Toth Andi Nem Tudom Eltartani Magam Andy Mirror Selfie Selfie


13 2 Ezer Kedveles 190 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Insta Vs Valosag 2 Avagy Hogyan Eresszu Bikinis Swimwear Surfing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel